De her 5 ting må du ikke glemme når du skal ud at rejse

kuffert

Det kan være svært at huske det hele, når man skal ud at rejse, men der er alligevel nogle ting, du skal være helt sikker på at huske, og som er vigtigere end de andre. Selvfølgelig skulle du gerne huske det hele, men hvis du har disse fem ting på plads, så skal det nok blive en god tur.

Husk dem

Den første ting, som du egentlig skal huske lige meget hvad, er dit pas. Uden dét kommer du ikke langt. Faktisk kan du slet ikke komme af sted ud af landet uden passet. Så husk det.

Derudover skal du huske penge, og helst gerne både i kontanter og på kreditkort. Uden penge kan du ikke komme særlig langt, heller ikke selvom du har bestil all inclusive. Det gælder sådan set, hvilken som helst ferie du skal på. Pengene må du ikke glemme.

Pak også gerne noget tøj i din håndbagage. Det kan være et par underbukser, strømper og en t-shirt. På den måde er du sikker på, at du har noget tøj at skifte til, hvis din kuffert ikke skulle komme frem. Det ville være så ærgerligt at skulle gå rundt hele ferien uden at kunne skifte tøj.

Skal du på en lidt vildere ferie, eller har du måske bare lagt vilde planer for din ferie, så skal du virkelig også huske kondomer og glidecreme. Selvom det virker lidt som at overgøre det, så bliver du glad for det, når du står i situationen. Især hvis du skal til nogle lande, hvor hygiejnen ikke er i top. Så kan glidecreme og kondomer gøre en kæmpe forskel.

Sidst men ikke mindst bør du huske dine personlige toiletting. En tandbørste kan du altid købe, men medicin, piller og så videre er virkelig vigtigt, og kan eventuelt være udskrevet af lægen, så husk også dem.

Sådan husker du det hele

Lav en liste. Ikke på din telefon, men på et stykke papir, sådan at du kan krydse af, efterhånden som du putter tingene ned i din kuffert. Sådan får du nemmest et overblik over, at du skal huske eksempelvis glidecremen, som måske ikke er det første, du lige tænker, at du skal huske. Du skal lave listen på et stykke papir, fordi så giver det et nemmere overblik, end hvis du skal ind i en app hele tiden.

Lig tingene frem på sengen, så du kan se, hvor meget de forskellige ting fylder, og pak dem så ordentligt, så det hele kan være der. Pak gerne om en to-tre gange, så du er helt sikker, og kig så din liste igennem igen. Når du så er nået så langt, så husk at tænke dig om en ekstra gang, inden du går ud i af døren. Der er altid et eller andet, man kan have glemt, så tag et tjek rundt i hjemmet, og se, hvad du eventuelt kunne få brug for på turen.”

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *