Hvorfor du burde holde mexicansk temafest

Mexicansk mad med massere af farver

Alle elsker vel at have det sjovt, og hvornår har man det dog sjovere end til en fest? Ja det er svært at svare på, så løsningen må vel blot være at feste løs. Der er dog mange forskellige måder at ”feste løs” på, der er til alle arrangementer og personligheder og man skal derfor finde ud af hvad der passer til en selv.

Om man foretrækker en stilet middag med gode cocktails, og klassisk dans efter, eller om man hellere vil fyre soundboksen helt op og bare komme i gang. Lige meget hvad man foretrækker, kan det altid gøres sjovere, og det vil vi hjælpe lidt med her.

Temafest som en perfekt løsning

Temafester kan være en god ide i mange anledninger, og der kan være mange forskellige grunde til, at dette er den bedste løsning til netop din næste fest. For det første er det åbenlyst at holde en temafest, hvis der er en begivenhed eller tradition. Hvis du f.eks. skal holde en julefest, så bed da dine gæster om at komme i nissehue, og spis en masse risengrød. Der er altså noget samling over festen, og man mødes ligesom til mere end bare alkohol.

Samtidig er temafester ofte også oplagte, hvis man holder fest for en ny klasse eller venner man bare ikke kender så godt. Her kan det nemlig godt blive lidt akavet at komme i gang med festen. Hvis der ikke rigtigt er arrangeret andet end høj musik og beer pong, er temafest en oplagt mulighed. Hvis man beder folk om at komme udklædt, er det altid en god icebreaker at prøve at gætte på de sjove kostumer. Ellers kan man ofte også komme på nogen festaktiviteter eller konkurrencer, som passer til temaet – dette er også en god ide til ligesom at få folk samlet, så der sker andet end lidt smalltalk. Alt i alt er der altså mange fordele ved både at holde og deltage i en god temafest, så du skal altså bare i gang med selve planlægningen, af den fantastiske aften.

Sombrero hat og mexicansk mad: Få styr på udstyret til den mexicanske fest

Når du nu allerede har bestemt dig for at det må være din tur til at få dine kollegaer samlet, et sted, hvor chefen ikke er til stede, så er det jo bare med at vælge temaet til din næste temafest. Her kommer vi dig heldigvis til hjælp med et mexicansk tema. Her er der meget udklædning, som f.eks. en sombrero hat, man kan tolke det på forskellige måder, og samtidig er der en stor del af mexicansk mad, som er oplagte festmåltider. Man kan åbenlyst servere tacos, som er nemt, og alle kan bare fylde det i, som de spiser, samtidig med, at det kan spises stående, så man kan være ude på dansegulvet imens.

Med hensyn til udklædningen er der også et klassisk outfit, og man går aldrig galt i byen med en mexicansk sombrero hat. Så snart du har iført dig en sombrero hat, ved folk hvad du skal forestille.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *