Blundstone – sko til arbejde og dagligdag

Arbejdssko

Blundstone er en australsk fodtøjsproducent, som har designet og udviklet støvler til brug for vandring og fysisk arbejde i mere end 100 år. Skomærket er din garanti for maksimal sikkerhed og komfort, og fodtøjet er fremstillet af kvalitetsmaterialer med højeste slidstyrke.

Selvom der lægges vægt på komfort og sikkerhed, får du støvler i stilrene og moderigtige designs, så du kan bruge dit kvalitetsfodtøj til daglig.

Herunder får du viden de mange egenskaber, du får med Blundstone sikkerhedssko eller klassiske sko.

Blundstone sko i 2 produktvarianter

Du finder de populære sko i 2 varianter – hhv. med sikkerhed (integreret kappe af stål i spidsen af skoen) og uden sikkerhed. Der er forskel på, hvilken variant du skal vælge, i forhold til hvad dine behov og ønsker er.

Er du på udkig efter en sko, som skal kunne bruges til krævende vandreture, kan den klassiske model uden sikkerhed være oplagt for dig.

Har du derimod brug for en støvle, som skal give dig beskyttelse i forbindelse med arbejde derhjemme eller på job, skal du vælge Blundstone sikkerhedsskoen.

Udseendemæssigt er der ikke forskel på de 2 varianter. De er skabt med respekt for dine behov, når det kommer til anvendelsesværdi. Den eneste forskel, du kan identificere, er den ekstra syning, du finder omkring tåkappen på sikkerhedsskoen.

Skoproducenten gør det muligt for både mænd og kvinder at blive klædt stilrent og sikkert på, når der udføres arbejdsrelaterede opgaver.

Få maksimal sikkerhed i forbindelse med dit arbejde

Det har stor betydning, at du bærer sikkerhedssko, når du arbejder med metal, træ, jern og andre genstande, som kan forårsage fysisk skade i tilfælde af uheld.

Den ankelkorte støvle kan blandt andet bruges til:

  • Landbrug
  • Byggeplads
  • Maskinarbejde

Det er vigtigt, at dit fodtøj beskytter dine tæer mod spidse og skarpe genstande. Når du vælger Blundstone sikkerhedssko, får du flere egenskaber end kun den nødvendige tåkappe og sømværn.

Du finder forskellige udgaver af sikkerhedssko fra den australske skoproducent. De varierer i omfang af egenskaber og findes i forskellige prisklasser.

Materialet på støvlerne er skabt i varmebestandigt design, så de kan tåle påvirkning fra varmekilder på op til 300 grader celsius.

Materialet er i stand til at modstå væsker såsom olier, syre og organisk fedt.

Det er vigtigt for din arbejdseffektivitet, at du ikke skal bekymre dig om beskyttelse af dit fodtøj, når du er i gang med opgaver.

Blundstone sikkerhedssko til mand og kvinde

Sikkerhedsskoen egner sig til både mand og kvinde, og du finder modeller i forskellige størrelser.

Du mindste modeller starter ved størrelse 35,5, og de største modeller går op til størrelse 48. Dermed kan både mand og kvinde få maksimal komfort og sikkerhed under fysisk arbejde.

Du vælger selv, hvad du bruger dine Blundstone sikkerhedssko til.

Uanset hvilken model du vælger, får du godkendt og CE-mærket fodtøj, der er registreret hos Direktoratet for Arbejdstilsynet.

Den skridsikre sål og det vandafvisende materiale tillader dig at arbejde sikkert og uforstyrret både indenfor og udendørs.

Med arbejdssko fra Blundstone skal du hverken bekymre dig om uheld i forhold til skarpe genstande eller bekymre dig om, hvilke materialer du arbejder med.

Anbefalet til dig

Om skribenten Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *